Haber

Genç Seçmenlerden CHP’ye Destek

TUNCAY TÜRKGÜLÜ

Millet İttifakıCumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluDüzce mitinginde konuşan ve bu seçimde ilk kez oy kullanacağını belirten bir genç, “Ülkenin halini zaten görüyoruz. ‘Geleceğim ne olacak’ diye durup dururken ağlıyorum. . Bahar gelecek inşallah, buna inanıyorum.”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğluİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile dün Düzce’de miting düzenledi.

“ONLAR TAŞ ATTI, BİZ ÇİÇEK ATACAĞIZ”

Mitinge katılan vatandaş, “İki kez AK Parti’ye… İlk kez CHP’ye oy vereceğim. Değişim şart. Bu yüzden güvenimi kaybettiler” dedi. Elinde bir buket çiçekle mitinge gelen bir başka vatandaş ise, “84 milyon kardeşime selamlarımı iletiyorum. Türk, Kürt, Alevi, Sünni yoktur, biz kardeşiz. Ben Ömer Halisdemir’in biricik çocuğuyum” dedi. Ben “20 yıl AKP’nin arkasında yürüdüm. Onlar taş attı, biz çiçek atacağız” dedi.

Bir başka vatandaş da “Biz sıradan başkan istemiyoruz. Bizim yapımız yok, tapumuz yok, tapumuz yok. Mağduruz, topraklarımızı elimizden aldılar. Onlardan bıktık, bir an önce gitsinler” dedi. “

“Mustafa Kemal Atatürk 100 yıl önce geldi” diyen bir vatandaş, “100 yıl sonra Kemal Kılıçdaroğlu geliyor. Her şey güzel olacak. Biz gençlere güveniyoruz” dedi.

“BAHAR GELECEK, İNANIYORUM”

Bu seçimde ilk kez oy kullanacağını söyleyen ve Kemal Kılıçdaroğlu ile Adalet Yürüyüşü’nde çektirdiği fotoğrafı gazeteye getiren genç, “Bu fotoğrafı Adalet Yürüyüşü’nde Düzce Gümüşova’da çektirdim. İlk oyumu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğim.”

Bir başka genç seçmen de, “Ülkenin halini zaten görüyoruz. Durup dururken ‘Geleceğim ne olacak?’ diye haykırıyorum. Bahar gelecek inşallah, inanıyorum.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

haber-kulp.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu